Kokkeprofil

CV:

 

  • Udlært med Bronze i 2006

(Gamle skala)

  • Kok: Comwell Sønderborg
  • Voluntør Restaurant Geranium***
  • Privat kok Fam. Clausen /Direktionen Danfoss.
  • Souschef Hotel Hans Egede/Sarfalik (White Guide)

Nuuk, Grønland. (Se Link)

  • Årets kok - Grønland 2011
  • Produceret de første grønlandske oste. (Se video Link)
  • Køkkenchef - Cafe Storm
  • Køkkenchef - Restaurant Ridehuset
  • Medejer og Køkkenchef - Spisestedet Messen

 

OM DANIEL GREVE RASMUSSEN

 

Jeg er uddannet kok og gastronom med 15 år i branchen

 

Jeg er lokal Aabenraa dreng, og har altid brændt for at leverer en gastronomisk oplevelse på et højt niveau. Det gælder så vel finere madlavning, samt klassiske retter.

 

Jeg har blandt andet arbejdet

på den 3 stjernede michelin

Restaurant Geranium som voluntør, som privat kok hos Familien Clausen/direktionen ved Danfoss, samt vundet Årets kok i Grønland 2011.

 

Nu har mig og min gode ven og makker Alexander så valgt åbne Spisestedet Messen, stedet i Aabenraa hvor alle skal føle sig velkommen.

 

Hvor gode råvarer og de klassiske retter er i højsædet, hvor vi har fokus på smagen og hvor der ikke leges med pincet anretninger, som jeg plejer at sige.

 

Vi vil gerne tilbage til rødderne og hvor det hele startede, med ærlig mad i uformelle rammer, og hvor du kan få noget velsmagende mad, til en fornuftig pris.

Restaurant

Mandag til Søndag

 

Køkken

Mandag til Søndag

 

 

Spisestedet Messen

Kystvej 55

6200 Aabenraa

88 82 66 16

kontakt@spisestedet-messen.dk

 

Følg os på facebook

Restauranten ligger placeret ved Aabenraa Sejlklub, og har en panoramisk udsigt over Aabenraa fjord.

Ved restauranten er der legeplads og I har mulighed for at ligge med Jeres båd eller autocamper 50 meter fra restauranten.

Copyright @ All Rights Reserved