Selskabs menu - Vælg selv

SELSKABSKORT - VÆLG SELV.

 

FORRETTER:

 

KARTOFFEL/PORRE SUPPE

- med stykker af sønderjysk kålpølse og syrnet fløde.

60,-

 

HJEMMELAVET TARTELET

- med høns i asparges.

65,-

 

STENBIDDERROGN PÅ BLINIS

- med creme fraiche og cavi-art. (I sæson)

70,-

 

RØGET LAKSE TATAR

- med citron syltede pærer og spinat creme.

70,-

 

RISTEDE TIGERREJER

- med grønsager i rød hummer/karry bisque.

70,-

 

OKSECARPACCIO

- med tomat salsa på grønne pg røde tomater, parmesan og rucola.

75,-

 

KYLLINGEBRYST SOM TERRIN

- med rabarber, agurk, salat og persille​

75,-

 

AND OG SVAMPE TERRIN

- med salater og orange glace.

80,-

 

DAMPET HVIDE ASPARGES

- med rejer og hollandaise (I sæson).

85,-​

 

LAKSESOUFFLE

- med hummersauce​ og urter.

85,-​

 

KOLD CITRON DAMPET TORSK

- med kartoffel chips, brunet smør som mayo, salat og puffet kapers​

85,-​

 

KOLD FISKETALLERKEN

- Røget lakse tatar, skaldyrs salat, tunmousse, tigerrejer, syrnet salat og ræve dressing

90,-

 

HUMMERBISQUE

- med soufflé af lys fisk og urter​

90,-​

 

RØGET DYREKØLLE

-med moderne waldorf-salat​

90,-​

 

TERN AF STEGTE KAMMUSLINGER

- på trøffel risotto med urter,

95,-​

 

 

HOVEDRETTER:

 

SVINEKAM

- med rødkål, hvide kartofler, halve æbler med ribs gele og brun sauce.

135,-

 

GAMMELDAGS OKSESTEG

- med sønderjysk hvidkål, bønner, hvide kartofler, asier og brun sauce.

140,-

 

SPRÆNGT OKSEBRYST

- med hvide kartofler, dampet grønt og flødepeberrodssauce.

145,-

 

ØlMARINERET SVINEKAM

- med flødekartofler, bagte rodfrugter, spinat souffle og ale sauce.

150,-

 

KALVESTEG SOM VILDT

- med waldorfsalat, tyttebær, sauce, samt brunede og hvide kartofler​.

155,-

 

HELSTEGT KALVECULOTTE

- med flødestuvet jordskokker, honning glaserede gulerødder, kartoffel souffle med rosmarin og rødvinssauce.

155-

 

STEGT ANDEBRYST

- med selleri, rissolle, svampe og æbler,​ samt portvins sauce.

165,-

 

HELSTEGT LAMMEKØLLE

- med stegt polenta, urtemarineret kartofler, aubergine kompot og salvie/timian sky.

165,-

 

HELSTEGT OKSEFILET

- med pom rissolle, bagte rodfrugter, syltede løg​ og timiansauce.

165,-

 

VARIATION AF PERLEHØNE MED TRØFFEL

- syltede æbler/rabarber, garniture, kartoffel souffle og skysauce​.

175,-

 

HELSTEGTE KALVEFILET

- med blomkålsouffle, marineret gulrødder, ristede kant​areller og esdragonsauce.

185,-​

 

OKSEMØRBRAD

- med balsamiske rødløg, brunet blomkål, broccoliasparges, pom rissolle og hjemmepisket Bearnaise.

195,-

 

BÆR GLACERET DYRERYG

- med svampe, valnødder, æble, smørkartofler og Calvadossauce​

220,-

 

 

DESSERTER:

 

ISCOCKTAIL

- med vaffel, flødeskum og chokoladesauce.

45,-

 

VANILJE PANNA COTTA

- med råsyltede hindbær og knas.

55,-

 

BELGISK VAFFEL

- med softice, krokant og chokoladesauce.

55,-

 

GATEAU MARCEL

- med syltede bær og dagens sorbet.

55,-

 

CITRON FROMAGE

- på vores måde "Anno 2017"

65,-

 

ÆBLEMAZARIN

- med nougat is og æblekompot.

65,-

 

CREME BRULEE

- med friske hindbær.

75,-

 

DESSERTTALLERKEN

- med flere små desserter.

85,-

 

OSTETALLERKEN

- med behørigt garniture og sprødt.

85,-

 

Vi tilbyder desuden tilkøb af drikkevarer a libitum for 200,- kr pr couvert.

 

A libitum indeholder:

(Velkomst, hvidvin, rødvin, sodavand, dessertvin, kaffe og te)

 

 

 

Restaurant

Tirsdag til Søndag

 

Køkken

Tirsdag til Søndag

 

 

Spisestedet Messen

Kystvej 55

6200 Aabenraa

88 82 66 16

kontakt@spisestedet-messen.dk

 

Følg os på facebook

Restauranten ligger placeret ved Aabenraa Sejlklub, og har en panoramisk udsigt over Aabenraa fjord.

Ved restauranten er der legeplads og I har mulighed for at ligge med Jeres båd eller autocamper 50 meter fra restauranten.

Copyright @ All Rights Reserved